Vjenčanje za Afriku <3

Vjenčanje za Afriku <3

 

Na dan Vašeg vjenčanja dobit ćete na tisuće fotografija ali znate li kako tim fotografijama možete osigurati i tisuće najiskrenijih dječjih osmijeha negdje na „drugom kraju Svijeta“ a da za to ne potrošite niti malo više nego što se planirali?

Pitate se kako? 🙂

Ono što nudimo je usluga fotografiranja jednog vjenčanja ali honorar za uslugu biste umjesto nama uplatili na žiro račun Udruge Srce za Afriku (www.facebook.com/srce.za.afriku) koja će uplaćeni iznos iskoristiti za gradnju nove škole u Centru Otac Vjeko (www.vjeko-rwanda.info). Najveća pomoć je potrebna najmlađima tj. djeci kojima se kroz financiranje obrazovanja nastoji pružiti priliku da stanu na svoje noge i izbjegnu život u potpunoj bijedi i neimaštini na koji su bez školovanja nažalost osuđeni.

Budući da smo i sami prije par godina na proputovanju Afrikom posjetili fra Ivicu iz prve ruke smo se uvjerili u nesebičnu ljubav i čuda koja fra Ivica i ostali volonteri ulažu u misiju ali nažalost za još više nedostaju i materijalna sredstva. (Link na reportažu: www.stipemarinovic.com/travel-photography/rwanda/)

Nama se napokon pružila prilika da svojim radom damo skromni ali vrijedni doprinos tom plemenitom cilju ali u tome trebamo i Vašu malu pomoć pa stoga prenesite ovu vijest svim potencijalnim mladencima koje znate tako da zajedno što prije dogovorimo a potom i odradimo naše prvo „Vjenčanje za Afriku“.

 

Paket “Vjenčanje za Afriku*” sastoji se od:

– 10 sati fotografiranja vjenčanja (okolica Splita ili Zagreba)
– digitalna obrada 250 probranih fotografija
– isporuka svih fotografija na personaliziranom USB-u

Cijena 5000 kn


* ponuda se odnosi samo na slobodne termine

Vjenčanje za Afriku